Juz to zrobiles ^^
Fakt faktem Kamcia rozbudowywuj swoje wypowiedzi ))))
TAK *clap clap clap* brawa dla admina! xD
Dzisiejszym? Chyba w sobote jest trening czy myle sie?
Heh To powodzenia ^^
Mam nadzieje ze sie zbierze wiekszy team na SW xD
A wiec dogadalem sie z noxem w sprawie sw i od teraz w klanie ONE jest osoba organizatorem do spraw sw treningi beda w sobote i niedziele ja niestety nie wiem czy bede mogl potrenowac z wami w niedziele bo sa swieta wiec niestety moje granie stanie pod znakiem zapytania jak cos to pisac do xart1. A i jeszcze jakbyście nie wiedzieli lub nie kojarzyli mnie z tego nicku to jestem PtSw-Zetsu wiêc doświatczenie mam w sprawie organizowania klanu sw dziêkuje za moje wypociny ^^
No coz xArt1 ja sie zastanawiam czy zbierzesz ekipe do SW ;p Bo z tego co pamietam to tylko 4 osoby (chyba) graja w SW reszta w NvB. A z tych co graja w SW wszyscy jak narazie sa w ENC ;p Aczkolwiek kto wie, nie wyprzedzajmy faktow. Aha ja nie wiem czy bede na treningu ENC w SW bo mam troche roboty i nie wiem czy sie wyrobie.
Jeszcze jest kilku moich kolegów którzy czekaj± na zaproszenie wiêc czekajmy spokjnie na druzyne sw mysle ze projekt sie uda
Dzisiaj na treningu by³o bardzo du¿o osób (ironia jakby któs siê nie domyśli³). Specjalnie k³óci³em siê z rodzicami aby pograæ o 20.00 ( nie wiem czemu ale rodzice mowia mi ze wilkanoc to czas bez kompa wiec ) a tu patrze prawie nikogo nie ma. ¯al ?
Ostatnio edytowany przez xArt1 (2009-04-12 18:40:43)