Juz to zrobiles ^^
Fakt faktem Kamcia rozbudowywuj swoje wypowiedzi ))))
TAK *clap clap clap* brawa dla admina! xD
Dzisiejszym? Chyba w sobote jest trening czy myle sie?
Heh To powodzenia ^^
Mam nadzieje ze sie zbierze wiekszy team na SW xD
A wiec dogadalem sie z noxem w sprawie sw i od teraz w klanie ONE jest osoba organizatorem do spraw sw treningi beda w sobote i niedziele ja niestety nie wiem czy bede mogl potrenowac z wami w niedziele bo sa swieta wiec niestety moje granie stanie pod znakiem zapytania jak cos to pisac do xart1. A i jeszcze jakbyście nie wiedzieli lub nie kojarzyli mnie z tego nicku to jestem PtSw-Zetsu więc doświatczenie mam w sprawie organizowania klanu sw dziękuje za moje wypociny ^^
No coz xArt1 ja sie zastanawiam czy zbierzesz ekipe do SW ;p Bo z tego co pamietam to tylko 4 osoby (chyba) graja w SW reszta w NvB. A z tych co graja w SW wszyscy jak narazie sa w ENC ;p Aczkolwiek kto wie, nie wyprzedzajmy faktow. Aha ja nie wiem czy bede na treningu ENC w SW bo mam troche roboty i nie wiem czy sie wyrobie.
Jeszcze jest kilku moich kolegów którzy czekają na zaproszenie więc czekajmy spokjnie na druzyne sw mysle ze projekt sie uda
Dzisiaj na treningu było bardzo dużo osób (ironia jakby któs się nie domyślił). Specjalnie kłóciłem się z rodzicami aby pograć o 20.00 ( nie wiem czemu ale rodzice mowia mi ze wilkanoc to czas bez kompa wiec ) a tu patrze prawie nikogo nie ma. Żal ?
Ostatnio edytowany przez xArt1 (2009-04-12 18:40:43)