Chcialnym dodoac ze i ja tam gram ale zobaczcie jak gracz pod nickiem ZarakiKempach czy jakoś tak kradnie mi 3 kile trochę nie fair dlatego potem wyszlem i rmk zrobilem bo gra nie miała sensu jak mieć powinienem minimum 4 kile wiecej bo jak wale amateratsu i mangeku atypkoi zostaje 20 hp a skile jeszcze na niego działają a typek zabiera kila używając rasengana czy to jest mądre?? zresztą xart sam widziałeś co on wyprawiam stal z tylu a jak już tłukliśmy albo gangowalismy kogoś to on podchodził i last hita zadawał zal nie lubię z takimi ludźmi grac bo psuja grę
zkomentuj to proszę bo jak se przypominam grę z tamta osoba to mnie krew zalewa hehe^^
PS. napisz do mnie jak sie wrzuca na tamta stronkę filmiki to i ja bym wrzucił parę ciekawych walk ^^
Chciałem jeszcze dodać ze strasznie dużo dedow miałem lecz ze by nie te skradzione kile by się wyrównało to
Ostatnio edytowany przez ENC_GAARA (2009-04-11 06:59:32)
Powiem ci że było tak samo u mnie i nejiego tylko że ja mu oddawałem fragi więc nie graj dla stystyk tylko dla cwiczenia skilla staraj sie jak najmniej padać itp tak jak ten 2 co był miał staty chyba 1-1 o ile sie nie myle. Na tą stronkę wrzycanie jest bardzo latwe wchodzisz w link www.speedyshare.com i dalej klikasz przegladaj i wybierasz ktora powtorke chcesz wrzucic nastepnie klikasz "click here to start upload" i czekasz az sie zuploaduje potem masz podane 2 linki ten wyrzej jest do downloadu czyli dajesz go nam a ten nizej jest poto aby usunąć ten plik.
dzięki nie chodziło o kile tylko o kasę przecież cieszko jest zdobyć kasę na itemy:/ a po 2 jeśli mam staty np 0:4 to mowie ze odrazu nooob a jeśli ktoś kradnie kile to powinienem mieć wtedy staty np3:4
http://www.speedyshare.com/213123418.html
tu moja walka itachim na poczatku lamilem ale potem się rozklecilem i były staty 15:4 morze nawet więcej później hehe
PS dodaj mnie ktoś do klanu bo przez przypadek ode szlem ^^
Ostatnio edytowany przez ENC_GAARA (2009-04-11 10:28:17)
Czy ja wiem dla mnie w tej grze podobała się bardziej gra fubusa lub kolesia ktory gral sasuke ty robiles co trzbea itachim ktory jest postacia idealną ma mocne kombo bardzo dobrego buffa ktorym jest sharingan +klon do ucieczki rozumiem żeby to było 30-0 z takim rywalem koles staty 2-16 jakis inny 0-11 w shinobi alliance gral tylko sasuke wiec nie mieliscie zadnych problemow. A tak po za tym chakra smasher dla itachiego ? lepszy chyba raijin jest bo dodaje wiecej do agility + aktive purge. I te uciekanie do bazy zamiast szukac runy miales ok. 700hp kiedy uciekales wiec to jest duzo zycia aby spokjnie uciec zwłaszcza ze kolesie nie mieli dobrego holda. moja ocena twojej gry w tym replayu 7,5/10.
Ehhh Wszystkie powtórki powinny być kierowane do mnie -.- Ja wszystko dodam na poprzedni temat. Btw ten zamknę więc jak będziecie coś mieli ciekawego to do mnie :PPP xD nie krępować się xD GG:8846679 Albo xfire nick:elthyrio )
Elthyrio nie wkurzaj ludzi po to jest ten watek zęby wrzuca filmiki a odnośnie ciebie xart to już kupy walem itemy z nudów a poza tym wracałem bo msuialem często mamie pomagać co sekunda prawie to podnieś to to pomusz tu wiec wiedz lepiej do bazy lecieć ustawiałem zęby leciał i sam szedł ^^
No napisal ze "ludzi" ;p Wiec chyba wiadomo kto to "ludz" (to bylo zamierzone! ;p)
Ostatnio edytowany przez ENC_fubus (2009-04-12 17:42:57)